Specifieke regels

Er zijn specifieke eisen waaraan het klimaat in een schoolgebouw moet voldoen en dan met name in de klaslokalen. Daar tegenover staat dat er ook specifieke uitdagingen zijn waar een gebouwbeheerder van een school mee te maken heeft. Zo is er hele duidelijke wetgeving over de ventilatie van klaslokalen en zijn er streefwaarden voor de CO2 concentratie.

We weten dat planten CO2 omzetten in zuurstof én dat uitzicht op planten een positief effect heeft op de cognitie. Daarom zijn planten in de leeromgeving een heel goed idee.  Daarnaast is het aan te raden om ook de algemene ruimten voldoende te voorzien van natuurlijke elementen.
De pauzes worden daarmee echt een rustmoment voor zowel de leerlingen als ook voor het kader.
Zet planten in of bijvoorbeeld een leuk mos-element zoals op de afbeelding hiernaast op een basisschool.

Ficus Amstel King

Stevige jongens

Naast klimaat is ook vandalisme bestendigheid vaak een belangrijk item.
Daarvoor zijn een aantal opties denkbaar.
Ten eerste is het formaat van de beplanting van belang; hoe groter de plant, hoe steviger.
Verder is een grote, stevige en zware plantenbak verstandig.  Dan blijft de plant dáár staan waar we de plant hebben neergezet.

Een ander niet te onderschatten aspect is het onderhoud van de beplanting. Planting Power zorgt ervoor dat de planten er gezond, fris en vooral ook schoon bij staan. Dat nodigt uit om het netjes te houden.

ik wil meer weten over onderhoud

Assortiment

Uit alle hoeken van de aarde komt plantmateriaal naar Nederland dat in klimaatneutrale kassen wordt opgekweekt tot volwassen planten.
Er is daarom een breed assortiment aan planten leverbaar met bijpassende plantenbakken, geschikt voor ieder lokaal, lerarenkamer of openbare ruimte.
Planting Power maakt een beplantingsplan dat past bij jouw binnenruimte en budget.

Na de levering ontzorgen we jou door het volledige onderhoud van de beplanting op ons te nemen.
Mét garantie op de beplanting natuurlijk.

Wat is jouw project?

Voor de prestaties van de leerlingen en studenten, en daarmee het opleidingsinstituut, is het daarom van groot belang dat er beplanting zichtbaar aanwezig is in de binnenruimte.

Planting Power adviseert graag wat voor jouw school de optimale situatie is; ongeacht de aanleiding van de vraag.

Direct contact opnemen

vraag een offerte aan