Hoeveel tijd & moeite kost het onderhouden van een kantoor plant?

Ieder die over een tuin beschikt weet hoeveel werk er gaat zitten in het onderhouden van je planten. Maar schaf je de planten voor op kantoor aan bij Planting Power, dan hoef je hier nooit meer naar om te kijken. We ontzorgen je namelijk volledig in het onderhoud van de planten op kantoor. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het welzijn van je kantoorplanten.

Hoe bepalen jullie welke kantoor plant waar komt?

Bij Planting Power plaatsen we natuurlijk niet zomaar alle kantoorplanten kriskras door elkaar. We beginnen graag met een klimaat onderzoek. Hier komen bijvoorbeeld problemen naar voren als een droge lucht of een akoestisch probleem. Gezamenlijk met jou stellen we een beplantingsplan op waarbij we deze problemen aanpakken met behulp van planten voor op kantoor.

Wat zijn de voordelen van kantoorplanten?

Het hebben van planten op kantoor brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een schonere en prettigere werkomgeving. De kantoorplanten creëren een mini-klimaatzone, die voor een hogere luchtvochtigheid en schonere lucht zorgt. Hierdoor voelt een medewerker zich gezonder én prettiger op zijn of haar werkplek. Daarbij komt nog dat kantoorplanten een stress verlagend effect hebben en voor meer rust op kantoor zorgen.

Welke planten zijn geschikt voor kantoor?

Elke plant, of we het nou hebben over kantoorplanten of planten voor buiten, heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Planten die gemakkelijk te onderhouden en sterk luchtzuiverend zijn, worden meestal gebruikt als planten voor op kantoor. Bij Planting Power leveren we kantoorplanten waarvan wij zeker weten dat ze een grote toevoeging zijn aan jouw kantoorruimte.

Wat zijn plantenwanden?

Een plantenwand, ook wel bekend als verticale tuin, is de perfecte oplossing voor bedrijven met relatief weinig plek op de vloer of die echt iets unieks willen neerzetten. Deze echte eyecatcher bestaat uit een volledig groen oppervlak op een relatief klein stuk muur en is een ware toevoeging aan iedere ruimte.

Welke soorten plantenwanden zijn er?

Bij Planting Power hebben we diverse plantenwanden verkrijgbaar, zodat er voor ieder bedrijf een passende oplossing te vinden is. We vertellen je graag meer over onze plantenwanden.

De PP Next Livingwalls is een modulair systeem en kan zonder water aan- en afvoer geplaatst worden in ieder kantoor. Leverbaar in bijna iedere maat. Daarnaast hebben we de LivePanel plantenwand, een modulair systeem bestaande uit diverse watergoten en plantcassettes. Verkrijgbaar met prachtige omlijstingen en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. We hebben ook een vrijstaande plantenwand, de Respira. De Respira is een filtert en bevochtigt de lucht.

Hoeveel tijd & moeite kost het onderhouden van een plantenwand op kantoor?

Afhankelijk van welk type plantenwand je kiest kan dit verschillen. Sommige plantenwanden in ons assortiment zijn zelfvoorzienend door een geïntegreerd systeem van water af- en toevoer. Anderen vergen eens in de zoveel tijd lichtelijk onderhoud. Vraag een brochure aan voor meer informatie over het onderhouden van plantenwanden.

Wat zijn de voordelen van een groene wand op kantoor?

Het hebben van één of meer plantenwanden brengt diverse voordelen met zich mee. Om te beginnen geeft het een kantoorruimte of receptie een levendige en gezonde uitstraling. Niet alleen bevordert dit de gehele uitstraling, maar creëert het ook een prettige omgeving om in te zijn. Daarbij zorgt een plantenwand op kantoor voor een gezonder klimaat door een verbeterde luchtvochtigheid. De planten nemen de schadelijke stoffen op uit de kantoorruimte