Livepanel plantenwanden

Met inzet van jarenlange ervaring in groen is een uniek systeem ontwikkeld voor groene wanden voor zowel binnen als buiten. LivePanel is een innovatief product op gebied van verticaal groen. Ideaal toepasbaar in ruimtes waar wordt gezocht naar een ruimtebesparende oplossing.

ik wil planten in ons kantoor
livepanel
livepanel
livepanel

Een echte Eyecatcher LivePanel

LivePanel maakt van iedere wand een esthetische eyecatcher. De zogeheten ‘levende wanden’ nemen enorm in populariteit toe, door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving.

ik wil planten in ons kantoor

Gebruik van LivePanel plantenwand

LivePanel is een warme en levendige toevoeging aan zijn omgeving. De basis van dit groene wandsysteem bestaat uit gootprofielen voorzien van een waterreservoir, welke tegen de wand worden bevestigd. De verwisselbare plantcassettes zijn voorzien van ‘cups’ waarin beplanting wordt geplaatst. Deze cassettes worden in het gootprofiel bevestigd zodat de beplanting door middel van capillaire werking worden voorzien van water en voeding.

ik wil planten in ons kantoor
livepanel
livepanel

LivePanel installatie

LivePanel is te installeren op zowel nieuwe als bestaande wanden. Door te variëren met formaat en beplanting is LivePanel naar eigen smaak en wensen samen te stellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

ik wil planten in ons kantoor

vraag een offerte aan