Hoeveel tijd & moeite kost het onderhouden van een kantoor plant?

Ieder die over een tuin beschikt weet hoeveel werk er gaat zitten in het onderhouden van je planten. Maar schaf je de planten voor op kantoor aan bij Planting Power, dan hoef je hier nooit meer naar om te kijken. We ontzorgen je namelijk volledig in het onderhoud van de planten op kantoor. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het welzijn van je kantoorplanten.

Hoe bepalen jullie welke kantoor plant waar komt?

Bij Planting Power plaatsen we natuurlijk niet zomaar alle kantoorplanten kriskras door elkaar. We beginnen graag met een klimaat onderzoek. Hier komen bijvoorbeeld problemen naar voren als een droge lucht of een akoestisch probleem. Gezamenlijk met jou stellen we een beplantingsplan op waarbij we deze problemen aanpakken met behulp van planten voor op kantoor.

Wat zijn de voordelen van kantoorplanten?

Het hebben van planten op kantoor brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een schonere en prettigere werkomgeving. De kantoorplanten creëren een mini-klimaatzone, die voor een hogere luchtvochtigheid en schonere lucht zorgt. Hierdoor voelt een medewerker zich gezonder én prettiger op zijn of haar werkplek. Daarbij komt nog dat kantoorplanten een stress verlagend effect hebben en voor meer rust op kantoor zorgen.

Welke planten zijn geschikt voor kantoor?

Elke plant, of we het nou hebben over kantoorplanten of planten voor buiten, heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Planten die gemakkelijk te onderhouden en sterk luchtzuiverend zijn, worden meestal gebruikt als planten voor op kantoor. Bij Planting Power leveren we kantoorplanten waarvan wij zeker weten dat ze een grote toevoeging zijn aan jouw kantoorruimte.