Planting Power is de nieuwe generatie kantoorbeplanting.
In 1999 zijn we gestart als Rent a Plant vanuit de filosofie dat een gezonde en inspirerende werkplek begint bij het terugbrengen van de natuur in het kantoor.
De afgelopen jaren hebben we met een voortdurend groeiend aanbod in onze natuurlijke oplossingen vele klimaatproblemen in bedrijven opgelost.
Alles door de kracht van planten te laten werken.
Daarom heten we vanaf 15 april 2018 Planting Power.

Planting Power weet dat de mens door planten beter presteert.
Planting Power staat voor:

  • Groene intelligentie: duurzame, natuurlijke oplossingen die door het verminderen van CO2, fijnstof en droge lucht zorgen voor een goede luchtvochtigheid, een gezonde en zuivere lucht en geluidsdemping.
  • Positieve werkbeleving: een inspirerende, groene werkplek met als resultaat een hoger welzijn, minder ziekteverzuim en meer rendement.

De natuur als basis

Planting Power bestaat uit een vakkundig team van 20 mensen. Betrokken mensen voor wie de natuur een bron van inspiratie is en die weten dat de natuur een positief effect heeft op al onze zintuigen. Dit blijkt uit uiteenlopende wetenschappelijke studies en onderzoeken over Biophilic Design. Mensen komen uit de natuur, maar raken steeds verder verwijderd van de natuur en veranderen meer en meer in ‘urban people’. Dit leidt tot gezondheidsklachten. Bovendien wordt de kracht van de natuur te vaak ingeruild voor technische oplossingen. Planting Power wil dit veranderen door de natuur terug te brengen in onze (werk)omgeving. Alleen door de natuur kan de mens leven. En die natuur moeten we koesteren.

Hoe laat je een kantoorplant werken in jouw bedrijf?

Innovatie, groen en design komen samen in diverse plantenwanden, moswanden, in LivePictures en meer creatieve, groene oplossingen. Denk hierbij aan hydrocultuur interieurbeplanting en verticaal groen op maat voor bijvoorbeeld meer beschutte werkplekken in kantoortuinen. Kijk voor voorbeelden van al onze professionele, duurzame én bijzonder sfeervolle oplossingen bij onze merken en cases. Of neem contact op voor meer informatie, brochures of een offerte.