Natural Capital helpt met een gezond kantoor klimaat

Medewerkers vragen om groen in het kantoor. En dat is natuurlijk niet voor niets want planten in de kantooromgeving zorgen voor een beter kantoor klimaat en het ziet er fantastisch uit. Medewerkers worden blij van planten in hun omgeving en zijn daardoor betere medewerkers. Een gezond kantoor klimaat draagt daardoor bij aan betere prestaties.

Prijsopgaaf aanvragen
Een gezond binnenklimaat op het kantoor
Gezond binnenklimaat op het kantoor
Plantenwand voor een gezond kantoorklimaat

Natuurlijke oplossingen voor een gezond kantoor klimaat

Wilt u het klimaat op het kantoor verbeteren? Er zijn meerdere variabelen waar rekening mee gehouden moeten worden. Er zijn veel problemen met klimaat in de binnenruimte zoals te veel CO2 of een te lage Relatieve Luchtvochtigheid. Dit laatste komt met name veel voor omdat bij de bouw van een kantoor vaak geen luchtbevochtiging wordt geïnstalleerd, wat ten koste gaat van een gezond kantoor klimaat. Dat geeft met name in de winterperiode veel gezondheidsklachten. Planten zijn de ideale oplossing om meer vocht in de lucht te brengen en koolstofdioxide uit de lucht op te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezond klimaat op het kantoor? Wij adviseren u graag met behulp van een klimaatonderzoek voor uw kantoor.

neem contact met mij op

Personeel vinden en behouden

Bedrijven merken ook dat het steeds lastiger is om goed personeel te behouden en/of aan te trekken. Hierdoor is het van essentieel belang dat een kantooromgeving er prettig en uitnodigend uitziet. Beplanting is hierin absoluut een onmisbaar element. Het gebruik van plantenwanden of kantoorplanten bevorderd het kantoor klimaat en draagt bij aan een een gemotiveerde werknemer.

Ik wil planten voor mijn collega’s
Het klimaat op het kantoor verbeteren
Het kantoor klimaat verbeteren

Advies op maat voor een gezond kantoor klimaat

Het klimaat op het kantoor verbeteren wordt een steeds belangrijk onderdeel. Planting Power adviseert graag wat voor jouw project de optimale situatie is; ongeacht de aanleiding van de vraag. Voor het maken van een beplantingsplan komen we bij voorkeur op de locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Waar we met name naar kijken is hoe we de beplanting inzetten om een maximaal gezondheidsrendement te behalen voor de medewerkers in de betreffende ruimte. Dit draagt bij aan een gezonder klimaat in het kantoor en aan blije medewerkers. Want daar gaat het om.

Ik wil advies op onze locatie

vraag een offerte aan