Natural Capital

Medewerkers vragen om groen in het kantoor. En dat is natuurlijk niet voor niets want planten in de kantooromgeving zorgen voor een beter klimaat in het kantoor en het ziet er fantastisch uit. Medewerkers worden blij van planten in hun omgeving en zijn daardoor betere medewerkers.

Prijsopgaaf aanvragen

Natuurlijke oplossingen

Er zijn veel problemen met klimaat in de binnenruimte zoals te veel CO2 of een te lage Relatieve Luchtvochtigheid. Dit laatste komt met name veel voor omdat bij de bouw van een kantoor vaak geen luchtbevochtiging wordt geïnstalleerd. Dat geeft met name in de winterperiode veel gezondheidsklachten. Planten zijn de ideale oplossing om meer vocht in de lucht te brengen en koolstofdioxide uit de lucht op te nemen.

neem contact met mij op

Personeel vinden en behouden

Bedrijven merken ook dat het steeds lastiger is om goed personeel te behouden en/of aan te trekken. Hierdoor is het van essentieel belang dat een kantooromgeving er prettig en uitnodigend uitziet. Beplanting is hierin absoluut een onmisbaar element.

ik wil planten voor mijn collega’s

Advies op maat

Planting Power adviseert graag wat voor jouw project de optimale situatie is; ongeacht de aanleiding van de vraag.
Voor het maken van een beplantingsplan komen we bij voorkeur op de locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Waar we met name naar kijken is hoe we de beplanting inzetten om een maximaal gezondheidsrendement te behalen voor de medewerkers in de betreffende ruimte. Want daar gaat het om.

ik wil advies op onze locatie

vraag een offerte aan